Kerstkaarten voor de buren

 

We hebben ook dit jaar door Corona weinig gelegenheid gehad om elkaar te ontmoeten. Zeker in deze tijd van het jaar en met de huidige lockdown is het toch goed om als buurtgenoten er voor elkaar te zijn. U ontvangt daarom van Buurtvereniging Altrade een 4-tal kaarten: 3 ervan kunt u als uitnodiging bij 3 adressen in de eigen straat in de brievenbus doen. U kunt daarbij de eigen contactgegevens invullen (de mate van privacy bepaalt u zelf) zodat duidelijk is van wie de kaart afkomstig is. Met deze uitnodiging kunt u iemand uitnodigen voor een kopje koffie of een spelletje, of aanbieden om een boodschap te doen. Door het contact met uw directe buren te versterken, versterkt u de onderlinge band in de buurt en zorgen we voor een beetje extra gezelligheid tijdens deze Lockdown.

En de 4e kaart? Die is voor Uzelf ! Want als buurtvereniging nodigen we u graag uit (als de maatregelen het toelaten) voor de nieuwjaarsborrel op 23 Januari, 2022.

Heeft u als lid van de buurtvereniging nog geen kaarten ontvangen voor uzelf of om uit te delen? Neem dan contact op met Margot: Margotjansen53@hotmail.com