Walking Dinner

Het voornaamste doel van de Buurtvereniging Altrade is: het bevorderen van het leef- en woonklimaat van de wijk Altrade alsmede het in stand houden en bewaken daarvan.

De buurtvereniging tracht dit doel onder meer te bereiken door het organiseren van creatieve en recreatieve activiteiten zoals bijvoorbeeld een Walking Dinner waar je op een leuke manier kennis kan maken met buurbewoners en hun kookkunsten.

Het uitgangspunt van een Walking Dinner is dat iedere deelnemer een bijdrage levert aan de maaltijd. U kunt koken, en/of een locatie beschikbaar stellen. Is dat echt niet mogelijk, dan kunt u natuurlijk altijd aanschuiven. Per adres rekenen we op maximaal 8 personen. Elke gang wordt geserveerd in een ander huis in de buurt. Het gaat om een drie gangen-diner. Elke kok bereidt een (eenvoudig) voor-,hoofd- of nagerecht. De kosten van het diner inclusief drank zijn rond de 10 euro. Maakt u zelf een gerecht klaar voor de gasten, dan worden de kosten vergoed én kunt u gratis van het hele diner genieten.

Vindt u het leuk om mee te doen, dan kunt u dit doorgeven via secretaris altrade.nl. Wij nemen dan contact met u op.

Loopt u ook mee?